Fellowship on Tour Jacob de Haan

Na de Premiere Play-in van 4 november in Zuidbroek (lees de impressie!) neemt de bekende Nederlandse componist/dirigent Jacob de Haan zijn nieuwste compositie The Fellowship mee ‘op tournee’ door (Noord-)Nederland! De eerste stop is in Smilde op 27 januari 2018, waar muzikanten te gast zijn bij chr. muziekvereniging Oranje Nassau in Smilde (Midden-Drenthe).
The Fellowship is gecomponeerd in opdracht van twee verenigingen van Duitse en Franse partnergemeentes en beleefde in april 2017 de wereldpremiere. Jacob de Haan dirigeerde zelf de Nederlandse premiere tijdens de Premiere Play-in op 4 nov. in Zuidbroek, t.g.v. het 40 jarig bestaan van muziekvereniging Oosterbroek (foto).

De Fellowship Play-in Smilde is toegankelijk voor amateurmuzikanten, ongeacht leeftijd, die een hafabra-instrument bespelen op ongeveer B-niveau. Naast The Fellowship dirigeert Jacob de Haan die dag ook andere werken uit zijn omvangrijke oeuvre!
Er is plaats voor plm. 50 deelnemers in dit eendags-hafabra-orkest. 

Amateur-muzikanten kunnen zich vanaf heden inschrijven voor deelname aan de Fellowship Play-in van 27 januari in Smilde.
Let op: doe je dat uiterlijk 10 november, dan heb je recht op korting.

Aanvang van de play-in is 9.30 uur, rond 16.30 uur verzorgt het orkest een presentatieconcert.
Lokatie: de Rank Suermondsweg 1 Smilde