Blog: Betoeterd in Balans

Ik weet niet of je het herkent, maar elk jaar rond deze tijd voel ik de behoefte om de balans op te maken.
Wat ging goed, wat kan beter. Dat soort overwegingen.
Ben ik in balans, of al-te-betoeterd?
In 2017 heb ik veel bijzondere dingen mogen meemaken. Een leuk Drentstalig koorproject op touw gezet,  Taptoe Havelte weer georganiseerd, het Wereld Muziek Concours 2017 meegemaakt, vanuit de zaal én op het podium, een memorabele (derde) editie van het Drents Vakantie Orkest beleefd, het land doorgereisd voor een kwartet aan Family Funny Sw!ng-!nn’s met Peter Kleine Schaars, een play-in met Jacob de Haan georganiseerd voor een jubilerende muziekvereniging én twee mooie Kerstconcerten meegemaakt met het Saxofoonorkest o.l.v. Karl Veen.
Kortom: ik tel mijn zegeningen, telkens weer, en Hunebartje met mij! De balans was in 2017 soms ver te zoeken, maar op de één of andere manier lijkt dat bij een “betoeterd” leven te horen.
Sinds onze junior afgestudeerd en uitgevlogen is, en onze oudste een fenomenale trouwpartij beleefde, besef ik dat wij inmiddels tot de zogenaamde “sandwichgeneratie” behoren.
Vanuit dit “lege nest” verwacht ik -ook in 2018- een balans te kunnen vinden tussen privé en professie, en tussen Betoeterde en minder Betoeterde activiteiten en projecten.  Ik verheug me op de samenwerking met het Jeugdcultuurfonds Drenthe, met Johan de Meij, Thom Zigterman en Floris de Wever,  met Joan Reinders en met Jacob de Haan en veel enthousiaste, betoeterde amateurmuzikanten!
O ja, en ik ga trouwens mijn A-diploma op fagot halen #stok-achter-de-deur-statement
Ik hoop van harte dat het jaar 2018  jou élke dag datgene brengt wat je wenst, verrast of verbaast!
En dat ook jij Betoeterd in Balans mag zijn in het nieuwe jaar!

Jeannet Boverhof