Fellowship play-in Stadskanaal 7 juli!

Jacob de Haan vervolgt zijn Fellowship on Tour in 2018 – na Smilde op 27 januari – in Stadskanaal! In samenwerking met muziekvereniging Crescendo Stadskanaal organiseren we op zaterdag 7 juli een gezellige en educatieve play-in voor amateurmuzikanten van alle leeftijden, met muziek van en onder leiding van Maestro Jacob zelf!
Foto is de groepsfoto van de premiere play-in in Zuidbroek van 4 november 2017 (foto door Harm Mooibroek).

De aanmelding is vanaf heden geopend. Na ontvangst van je aanmelding krijg je bericht over je betaling en je bladmuziek.

Aanmelding Fellowship play-in 7 juli 2018 Stadskanaal

Mijn naam (verplicht)

Mijn adres (verplicht)

Mijn postcode en woonplaats (verplicht)

Mijn emailadres (verplicht)

Mijn telefoonnummer is

Ik meld mij hierbij aan als deelnemer in het eendags play-in orkest van de Fellowship Play-in op 7 juli o.l.v. Jacob de Haan in Stadskanaal.

Ik speel in dit fellowship play-in orkest graag:
piccolofluitBes-klarinetEs-klarinetBas-klarinetbugelEs-cornetsopraansaxofoonaltsaxofoontenorsaxofoonbaritonsaxofoonF-hoorntrompetcornettrombonebastrombonefagothobobaritoneufoniumEs-BasBes-Basdrumsmelodisch slagwerkpercussie

Ik speel op het niveau van:

Kosten voor deelname zijn €25,-

Toelichting:

[recaptcha]